Coendersborch heeft een zeer brede expertise en ervaring in huis op het gebied van recruitement, executive search en direct search. Onze consultants beschikken over gedegen kennis van de markten waarbinnen zij opereren. Om u inzicht te geven in het werk van Coendersborch Consultancy schetsen wij graag enkele van onze diensten.

Recruitment
U wilt gekwalificeerd personeel? Wij hebben de kennis in huis om op een pro-actieve manier kandidaten te werven, te netwerken en een mediacampagnes in te zetten om uw organisatie te laten groeien.

Executive Search
U zoekt een Executive of Professional? Met onze gestructureerde search vinden wij, in overleg met u, de ideale kandidaat voor uw organisatie of opdrachtgever. Wij traceren, identificeren en benaderen zoals u mag verwachten van executive search professionals, uiterst discreet. Wij maken hiervoor gebruik van Direct Search, een methode die door alle grote excutive search bureau's wordt gebruikt.

Talentpool
U heeft in de toekomst 'talent' nodig? Wij kunnen 'high potentials' traceren, identificeren, benaderen en volgen in de tijd. Doordat wij weten wat hen beweegt kunnen wij snel schakelen als een talent in de 'markt' komt.

Doorlopende Searches
U heeft een groei doelstelling maar niet de professionals? Wij zoeken dag in dag uit naar de juiste professionals voor uw organisatie.